Kontakta oss

 

Välkommen till Kattens Valv – din kattbutik med en touch av lyx och omtanke! Vi uppskattar dina synpunkter och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt. Om du har några frågor, funderingar eller behöver hjälp är vårt dedikerade team här för att assistera dig.

Kattens Valv är vi passionerade om katter och deras välbefinnande. Vi erbjuder en personlig och professionell service för att säkerställa att du och din katt får den bästa möjliga upplevelsen. Vår kollektion är noga utvald för att erbjuda de senaste trenderna och de mest värdefulla produkterna på marknaden.

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att göra varje steg på din resa med oss minnesvärd och givande. Tack för att du väljer Kattens Valv – där varje produkt är en trend och varje ögonblick är en skatt!

 

  • Har du frågor eller feedback? Tveka inte att kontakta oss genom formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!
  • Kontakta vårt supportteam direkt om du behöver hjälp eller har specifika förfrågningar. Vi finns här för att assistera dig på bästa möjliga sätt.
  • Din åsikt är viktig för oss! Skicka gärna ett meddelande via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontaktformulär